To kultowe wydarzenie na kulinarnej mapie Polski, a szczególnie Podkarpacia. Restauracja Naftaya przedstawi swoje smaczne oblicze. Szef kuchni Łukasz Karnasiewicz przygotuje dla Gości autorskie menu składające się z pięciu dań od przystawek poprzez zupy, dania główne, aż po deser, które stanowić będą interpretację podkarpackich smaków. Odkryje przed swoimi gośćmi swoje umiejętności łączenia pomiędzy tradycyjnymi recepturami i nowoczesnymi technikami.
6 lipca w Restauracji Naftaya kolację inauguracyjną poprowadzi sam Szef kuchni Łukasz Karnasiewicz. Dania z Nocy Restauracji dostępne będą przez dwa kolejne dni tj. 7-8 lipca na podstawie specjalnej wkładki do menu.
Noc Restauracji to akcja, która promuje to co najlepsze w polskiej kuchni, a Naftaya opiera się zawsze na najwyższej jakości produktach od lokalnych dostawców.
Kolacja odbędzie się w dniu 6 lipca (piątek) o godz. 18.00. Obowiązuje wcześniejsza rezerwacja miejsc.
Szczegóły dotyczące Restauracji Naftaya można znaleźć na stronie internetowej naftaya.pl oraz na profilu Facebook.
Kontakt w celu rezerwacji: 13 436 61 12 e-mail: [email protected]
Wszelkie szczegółowe informacje o restauracjach biorących udział w Nocy Restauracji oraz menu degustacyjne można znaleźć również na stronie internetowej www.nocrestauracji.pl
red., fot. Restauracja Naftaya